PRENOTATE SUBITO

ČAS JE ZA LJUBLJANO

Ob rezervaciji katerega od spodnjih programov, vam priznamo dodatni 20% popust | Otroci do 10. leta bivajo brezplačno | Turistična taksa je vključena v ceno | Za plačilo nočitev lahko koristite turistične bone | Točen datum in uro prihoda nam morate najaviti vsaj 24 ur pred prihodom | Več na [email protected]

 • Začutite povezanost v srcu Ljubljane

  Začutite povezanost v srcu Ljubljane in se zbudite ustvarjalni. Spoznajte mestne ulice med spontanim sprehodom z meščanom, okušajte pristno slovensko kulinariko, zadnje sončne žarke pa ujemite ob romantični plovbi po Ljubljanici.

  Paket za dve osebi vključuje: 3x nočitev z zajtrkom v izbranem apartmaju Tromostovje, glede na razpoložljivost, 1x večerja s tradicionalnimi slovenskimi jedmi, romantična plovba po Ljubljanici (vključena penina), voden ogled Ljubljane, prilagojen interesom gosta.

  2 odrasla

  560 eur

 • Voden ogled Ljubljane

  Začutite kulturo v očarljivi prestolnici Slovenije.

  Sprehodite se po ozkih tlakovanih ulicah, širokih trgih in ob reki Ljubljanici. Na vsakem koraku boste imeli odlične priložnosti, da posnamete fotografije, katere vam bodo vaši prijatelji zavidali. Raziščite srednjeveško Ljubljano in arhitekturo iz zgodnjega 20. stoletja ter odkrijte najboljše restavracije in bare. Za najlepši razgled se z vzpenjačo povzpnite na mestni grad in ogled zaključite s sproščujočim izletom po reki Ljubljanici.
  Obisk naredite še bolj nepozaben in s kolesom raziščite zeleno obrobje mesta.
  Vključeno: vodnik, vzpenjača, 45-minutna vožnja s turistično ladijco.
  Možno doplačilo: kolo

  št. oseb: min. 2

  Cena: pokličite nas

 • Podzemeljsko kraljestvo in grad, vklesan v skali

  Spustite se v podzemlje, kjer živijo resnični zmaji in raziščite starodavni grad.

  Obiščite eno od svetovno najlepših naravnih stvaritev, pravljično kraljestvo apnenčastih skulptur in življenjskega okolja resničnih zmajev. Neznani svet podzemnih dvoran, ki jih je skozi tisočletja izklesala voda, so nepozabno doživetje. Izlet zaključite v starem, pravljičnem Predjamskem gradu. Sprehodite se skozi njegove hodnike in občutite življenje pred stoletji.
  Vključuje: vodnik, prevoz, vstopnine za Postojnsko jamo in Predjamski grad.

  št. oseb: min. 2

  Cena: pokličite nas

 • Slovenska jezera

  Uživajte v svežem zraku in čudovitih razgledih severozahodne Slovenije.

  Severozahodno Slovenijo sestavljajo visokogorski vrhovi, zeleni gozdovi, nedotaknjene reke in ledeniška jezera. Pridite in se čudite razgledu iz Blejskega gradu, ob okušanju božanske blejske kremšnite ter odplujte na otok. Z gondolo doživite vznemerljivo vožnjo na slovensko najvišje smučišče in uživajte v nepozabnem razgledu na Bohinjsko jezero, planine in vrhove Julijskih Alp.
  Vključuje: vodnik, prevoz, vstopnina za Blejski grad, vožnja s čolnom na otok, vstop v cerkev na otoku.
  Doplačilo: žičnica Vogel (če je primerno vreme) ali vstopnina v Planšarski muzej.

  št. oseb: min. 2

  Cena: pokličite nas